horváth lajos vagyok  monoron lakkom a szüleimmel egy nagy kertesházban Ezen az oldalon az általam gyűjtött és restaurált nosztalgia rádiók találhatók. A rádiók felújítását teljes egészében - doboz fájának javítása, politúrozás, elektomos javítás - saját magam végeztem el. A hiányzó alkatrészeket lehetőség szerint eredetivel pótoltam.

A rádiók gyűjtése az idők folyamán hobbimá vált. Nagyon jó dolog, amikor egy ilyen öreg masina újra életre kél az olykor fél évszázados pihenőjéből, s az utókor számára fennmarad az elődök technikája. Csodálatos dolog végignézni, hogy a kezdetleges alkatrészekből a kor mérnökei milyen csodálatos vevőkészülékeket alkottak!

Gyűjteményem gyarapításához szívesen fogadok mindenféle elektroncsöves,  meg tranzisztoros rádiókat. Amennyiben fel tud ajánlani ilyet számomra, vagy ismer olyan valakit, akinek a padlásán porosodik valami öreg szerkezet, kérem jelezze e-mail-ben. Ezenkívül gyűjtöm az elektroncsöveket, és minden korabeli alkatrészt is.         

A projekt története

Itt írhatja le projektjének történetét, mi vezérelte Önt abban, hogy megvalósítsa. Érdemes megemlíteni a fontos mérföldköveket, és köszönetet mondani azoknak az embereknek, akik részt vettek a megvalósításban.